Oldal kiválasztása

Mi ez?

A 4 órás munkahét blogot természetesen a hasonló című könyv ihlette. Szerintem mindenkit érdekel a passzív jövedelem. Milyen jó lehet, ha akkor is pénzt keresel, amikor alszol? Vagy amikor tengerparton iszod a koktélt? Vagy éppen a kedvenc hobbidat űzöd mondjuk ejtőernyőzöl? És mire leérsz több pénzed van, mint előtte…

Mostanában sokkal egyszerűbb ilyen gépeket építeni, amik termelik a pénzt. Szinte minden adott hozzá, csak össze kell legózni. Ezeken az oldalakon igyekszem összeszedni azokat az eszközöket, amik ezek a legó elemek, illetve pár példát, hogy más hogyan csinálja sikeresen.

Az oldalon vannak affiliate linkek. Az affiliate az egyik módja, hogy pénzt termeljen egy ilyen blog és amivel esetleg Te is pénzt tudsz termelni. Ez azt jelenti, hogy ha a Te oldaladon kattintanak egy speciális linkre és utána vásárolnak, akkor abból Te részesedést kapsz. Nálam ez úgy működik, hogy ha találok valami jó dolgot, akkor megnézem, hogy van-e hozzá affiliate lehetőség, és ha van, akkor azt a linket teszem be. Csak olyan dolgokat ajánlok, amiket én is használok.

Itt jön be még egy dolog. Használjunk fizetős vagy ingyenes dolgokat? Esetleg torrentezzünk? Ezt majd bővebben kifejtem később, de használjunk fizetős cuccokat. Nagyon sok időt meg tudnak takarítani. És az idő nemcsak pénz. Az idő az életünk.